شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ | Sat 23 Nov 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
گزارش ویژه دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ ، ساعت ۱۱:۱۵:۳۲

نقشه برداری دریایی پروژه صادرات گاز ایران به عمان پایان یافت

باشگاه خبری فراساحل: مدیر پروژه مطالعات مهندسی خط لوله صادرات گاز ایران به عمان با اشاره به این که نقشه برداری دریایی این پروژه پایان یافته است، گفت: هم اکنون در حال تهیه مدارک مهندسی پروژه هستیم. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از شانا، محمد اکبرزاده با اشاره به اینکه نقشه برداری دریایی پروژه مطالعات مهندسی صادرات گاز ایران به عمان با خط لوله پایان یافته است، گفت: این بخش در حالی به پایان رسیده است که در برخی نقاط با توجه به وجود موانع و عوارض طبیعی ناشناخته، مسیر اولیه پیش بینی شده با اصلاحاتی روبرو شد.


وی ادامه داد: این موضوع با تکیه بر تجربه و توان شرکت تاسیسات دریایی در کمترین زمان ممکن و به بهترین شکل صورت گرفته است و براین اساس هم اکنون در حال تهیه مدارک مهندسی پروژه هستیم. مدیر پروژه مطالعات مهندسی خط لوله صادرات گاز ایران به عمان شرکت تاسیسات دریایی ظهارکرد: با توجه به اینکه نقشه‌برداری پروژه صادرات گاز ایران به عمان از طریق خط لوله به پایان رسیده است، منتظریم تا پیمانکار شرکت تاسیسات دریایی گزارش نهایی خود را ارائه کند. وی با بیان این که هم اکنون در حال طراحی مطالعات پایه ایستگاه تقویت فشار هستیم، یادآور شد: نشست‌های مطالعات آنالیز ریسک و خطرهای پروژه نیز با حضور کارفرمای ایرانی و عمانی نیز برگزار شده است.


براساس توافق سال ٢٠١٣ میان ایران و عمان، قرار است برای ١٥ سال روزانه ٤٠ میلیون مترمکعب گاز طبیعی ایران با یک خط لوله از بستر خلیج فارس به عمان صادر شود. قرارداد مطالعه خط لوله صادرات گاز ایران به عمان شهریورماه ١٣٩٤ امضا شد که مطالعه بخش دریایی این پروژه به شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران (IOEC) سپرده شد. این قرارداد میان مدیران عامل شرکت ملی صادرات گاز ایران، شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران و سیف بن حمد السلمانی، مدیرکل برنامه ریزی و ارزیابی پروژه‌ها در وزارت نفت و گاز عمان امضا شد.


شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران برای اجرای این پروژه چهار مسیر مختلف خط لوله دریایی را مطالعه کرد و سرانجام مسیر دوم به توافق طرف‌های قرارداد رسید. مسیر دوم توافق شده دارای ویژگی‌های طول تخمینی ١٧٦ کیلومتر و حداکثر عمق پیش بینی شده ٢٩٠ متر است. همچنین قرار است تامین گاز صادراتی به عمان از طریق انشعابی از خط لوله انتقال گاز سراسری هفتم انجام شود. این خط لوله در نزدیکی بندرعباس‌ (شهر رودان) با یک انشعاب به طول ٢٠٠ کیلومتر به منطقه کوه مبارک می‌رسد که شرح کار شرکت تاسیسات دریایی از این نقطه آغاز می‌شود.


به منظور تامین فشار لازم برای صادرات گاز به عمان، ایستگاه تقویت فشار و تجهیزات اندازه‌گیری در منطقه کوه مبارک در نظر گرفته شده است و گاز صادراتی از طریق خط لوله زیردریایی به طول تقریبی ٢٠٠ کیلومتر به بندر صحار در عمان ارسال می‌شود. براساس شرح کار توافق شده در این مرحله، انجام مطالعات و طراحی مفهومی، مهندسی پایه ایستگاه تقویت فشار، ایستگاه اندازه گیری، خط لوله زیردریایی و کابل فیبر نوری زیردریایی، انجام مساحی دریایی، مطالعات زیست محیطی، مطالعات پدافند غیرعامل، نقشه برداری، مطالعات ژئوتکنیک و تهیه مدارک مناقصه فاز EPC و EPCI بر عهده شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران است.



  کد خبر : 2058
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :